Met welke telefooncentrales werkt de Sip Trunk?

Een SIP Trunk kun je aansluiten op jouw huidige telefooncentrale. Het is een goede tussenstap voor de overstap naar Hosted VoIP. Op bijna elke telefooncentrale kun je een SIP Trunk aansluiten. Benieuwd of jouw centrale hier ook voor geschikt is? Bel ons op 088 25 50 100.

Traditionele telefooncentrale

Een Sip Trunk kun je aansluiten op je huidige traditionele telefooncentrale. Wanneer de traditionele telefooncentrale een VoIP module heeft, kun je de SIP Trunk van Fieber hiervoor gebruiken. Dit zou voor zowel uitgaande als inkomende gesprekken kunnen, maar ook bijvoorbeeld alleen voor uitgaande gesprekken.

IP telefoons

De SIP Trunk is erg flexibel. Deze kan aangesloten worden op een geavanceerde centrale, maar ook op een simpele IP telefoon. Zodra de Sip Trunk is ingesteld, kun je meteen bellen en gebeld worden. Uiteraard helpen wij je daar desgewenst bij.

Hosted VoIP

Elke VoIP telefooncentrale is te koppelen aan een SIP trunk. Wel moet je goed nadenken of je hem over een speciaal toegewezen dataverbinding laat lopen of over een reguliere internetverbinding. De eerste optie is duurder, maar levert betere kwaliteit op en is veiliger.

Dedicated IP telefooncentrale

Dedicated telefooncentrales zijn geschikt voor Sip Trunk. We ondersteunen nagenoeg alle merken telefooncentrales. Een opsomming van alle ondersteunde merken (neem contact met ons op om te checken of het type dat jij gebruikt ook Sip Trunk ondersteunt):

3CX

Aastra

Alcatel-Lucent

Astergate

Auerswald

Avaya

CNE

Communigate Systems

Digium

Draytek

Yeastar

Asterisk

Elmeg

FreePBX

FreeSWITCH

Gigaset

IPBM

IPBrick

Koncept

KSS

LG-Ericsson

Microsoft

Xelion

Mitel

NEC

NeoNova

One IP

Panasonic

Rowetel

Samsung

Siemens

Swyx

Televantage

VOIspeed

By | 2017-10-16T15:34:27+02:00 oktober 11th, 2017|SIP Trunk, Telefonie|2 Comments

About the Author:

2 Reacties

 1. Gerard Koffeman 8 november 2017 om 17:36

  Hallo,
  Ondersteunt de gigaset T500 de SIP-trunk?

  • Erik Ligtvoet 8 november 2017 om 20:40

   Gerard,

   Ja onze SIP trunk werkt met de T500. Mocht het na de bestelling niet lukken kan je ons altijd even bellen dan loodsen we je erdoor heen.

Reacties zijn gesloten.